FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

WFT Gliss Green fonott zsinór 300m

A WFT Gliss Green új fonott zsinór, melyet a WFT fejlesztett ki. A mechanikai tulajdonságai a WFT Gliss Trans fonott zsinórnak nagyon hasonlítanak egy monofil damilra, ugyanakkor a terhelhetősége kb 4-szer nagyobb!

További részletek

WFT


7 990Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

A WFT Gliss Green új fonott zsinór, melyet a WFT fejlesztett ki. A mechanikai tulajdonságai a WFT Gliss Green fonott zsinórnak nagyon hasonlítanak egy monofil damilra, ugyanakkor a terhelhetősége kb 4-szer nagyobb!

A zsinór felülete nagyon sima és tökéletesen kerek. Mivel ennek a zsinórnak a szövése nagyon sűrű, nem szívja magába a vizet, így minden dobás után tökéletesen tekercselhetjük fel a zsinórt az orsónkra. Olyan nagy dobótávolságot érhetünk el a WFT zsinórral, mint a hagyományos damilokkal.

A WFT Gliss Green UV-álló, és rendkívül színtartó. A WFT Gliss Green hatalmas terhelhetőséget, maximális kopásállóságot kínál az extrém használathoz. A Gliss Green nyúlása alacsonyabb, mint bármely más fonott damilé. Ez a fonott zsinór bármilyen horgászmódszerhez használható, melyhez eddig csak a hagyományos monofil zsinórt ajánlották!

Erre bizonyíték az extrém vékony méretek, melyekben a WFT Gliss Green zsinórok készülnek.

Szín: zöld

Kiszerelés: 300m

Átmérő/szakítószilárdság:

- 0,10mm: 4,0kg

- 0,12mm: 6,0kg

- 0,14mm: 8,0kg

- 0,18mm: 11,0kg

- 0,25mm: 19,0kg

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 22

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts