FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

WFT Gliss Green fonott zsinór 150m

A WFT Gliss Green 煤j fonott zsin贸r, melyet a WFT fejlesztett ki. A mechanikai tulajdons谩gai a WFT Gliss Trans fonott zsin贸rnak nagyon hasonl铆tanak egy monofil damilra, ugyanakkor a terhelhet艖s茅ge kb 4-szer nagyobb!

További részletek

WFT


4 490Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

A WFT Gliss Green 煤j fonott zsin贸r, melyet a WFT fejlesztett ki. A mechanikai tulajdons谩gai a WFT Gliss Green fonott zsin贸rnak nagyon hasonl铆tanak egy monofil damilra, ugyanakkor a terhelhet艖s茅ge kb 4-szer nagyobb!

A zsin贸r fel眉lete nagyon sima 茅s t枚k茅letesen kerek. Mivel ennek a zsin贸rnak a sz枚v茅se nagyon s疟r疟, nem sz铆vja mag谩ba a vizet, 铆gy minden dob谩s ut谩n t枚k茅letesen tekercselhetj眉k fel a zsin贸rt az ors贸nkra. Olyan nagy dob贸t谩vols谩got 茅rhet眉nk el a WFT zsin贸rral, mint a hagyom谩nyos damilokkal.

A WFT Gliss Green UV-谩ll贸, 茅s rendk铆v眉l sz铆ntart贸. A WFT Gliss Green hatalmas terhelhet艖s茅get, maxim谩lis kop谩s谩ll贸s谩got k铆n谩l az extr茅m haszn谩lathoz. A Gliss Green ny煤l谩sa alacsonyabb, mint b谩rmely m谩s fonott damil茅. Ez a fonott zsin贸r b谩rmilyen horg谩szm贸dszerhez haszn谩lhat贸, melyhez eddig csak a hagyom谩nyos monofil zsin贸rt aj谩nlott谩k!

Erre bizony铆t茅k az extr茅m v茅kony m茅retek, melyekben a WFT Gliss Green zsin贸rok k茅sz眉lnek.

Sz铆n: z枚ld

Kiszerel茅s: 150m

脕tm茅r艖/szak铆t贸szil谩rds谩g:

- 0,10mm: 4,0kg

- 0,12mm: 6,0kg

- 0,14mm: 8,0kg

- 0,18mm: 11,0kg

- 0,25mm: 19,0kg

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 42

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu web醨uh醶 rendszerek Web醨uh醶 k閟z韙閟