FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Black Fighter karácsonyi feeder szett

Az Ünnepek közeledtével sokan gondolkodnak, hogy mivel lepjék meg szeretteiket! Akinek van horgász a családban, annak segítünk az ajándék kiválasztásában! A Black Fighter Karácsonyi Feeder Szett...

További részletek

Energofish

Akció Akció!
24 990Ft.- (bruttó)

35 540Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

Az Ünnepek közeledtével sokan gondolkodnak, hogy mivel lepjék meg szeretteiket! Akinek van horgász a családban, annak segítünk az ajándék kiválasztásában! A Black Fighter Karácsonyi Feeder Szett arra a BF Power Feederre épül, melyet a vásárlók már jól ismernek és megszerettek.

Nézzük miért: Gerincessége segít az igazán hosszú dobások kivitelezésében, rugalmassága pedig lehetővé teszi számunkra a lehetőségekhez képest legvékonyabb horogelőkék használatát. Tökéletesen alkalmas folyóvízi horgászatra is, akár nagy sodrásban, ahol elengedhetetlen, hogy egy horgászbot kellően erős, gerinces legyen.

Ez kiemelten fontos a kellő méretű végszerelék bedobása és a harcos márnák fárasztása alatt. A fárasztás során keletkező nagyobb terhelés hatására felkeményedik, ezáltal könnyebben irányíthatjuk a horgunkon védekező halakat. A toldásoknál külön erősítést kapott, mely extra erőt kölcsönöz a botnak.

Hozzá 5000-es Carp Expert Feeder orsót kapunk, sekély, fémből készült extra pótdobbal, így a kétféle vastagságú zsinórral felcsévélt dob közül mindig ki tudjuk magunknak választani a horgászat körülményeihez legalkalmasabb változatot.

Az egyik dobra azt a 0,22-es Power Feeder zsinórt is feltekerhetjük, amit a szetthez kapunk, igen jó kopásálló tulajdonságainak köszönhetően nem kell szakadástól félnünk a horgászat vége felé sem.

Hogy a horgon védekező halat könnyedén partra segíthessük, merítő fejet és nyelet is kapunk a szetthez, a nyél egy 3 m-es TGV Composite nyél, a fej pedig egy igen könnyű és nagy keretes versenymerítő fej, a peremén szivacs borítással, hogy könnyebb legyen a víz felett tartani szákolás közben.

Ha tetszett ez az összeállítás, ne habozzunk a beszerzésével, mert a karácsonyi rohamra való tekintettel rohamosan fogynak a készleten lévő darabok.

A készlet erejéig!

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 30

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts