FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Delphin RS karfás horgász szék + ajándék digitális mérleg

Ajándék digitális mérleggel! A Delphin RS horgászszék egy közepes kategóriájú termék a Delphin-től, de mindenképp nélkülözhetetlen társa egy horgásznak a horgászutak során. Az általunk forgalmazott székekkel összevetve...

További részletek

Delphin


23 990Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

A Delphin RS horgászszék egy közepes kategóriájú termék a Delphin-től, de mindenképp nélkülözhetetlen társa egy horgásznak a horgászutak során. Az általunk forgalmazott székekkel összevetve az RS hátrésze ergonómikusan van kialakítva, még akkor sem fog fájni a háta, ha több óráig várja ülve a kapást benne.

A megerősített csípő rész pihenteti a gerincet a várakozás közben. Minden apró részletében tökéletesen meg van tervezve! A háttámla csúsztatható fogók segítségével gyorsan és könnyedén állítható.

Az egyszerű és megbízható rendszer segítségével állítható a pihenő pozíció anélkül, hogy fel kéne állnia. A szék anyaga igen ellenálló a sérülésekkel és szennyeződésekkel szemben. Könnyen kitisztítható egy kefe és víz segítségével. A legjobb tulajdonsága, hogy a csípő rész hátsó része kicipzározható és két Delphin ARCTIC melegítő helyezhető a belsejébe (ezeket az ár NEM TARTALMAZZA), így a hideg éjszaka már nem rémálom többé!

Nyugodtan élvezheti a part menti üldögélést a meleg székben! Tökéletesen tervezett és kivitelezett szék, hibák nélkül!

A Delphin RS horgászszék a Delphin márka középkategóriájába tartozik, számos horgász számára azonban a halászat nélkülözhetetlen kellékévé válik! A piacon kapható székek többségével ellentétben az RS kiváló ergonomikus megoldású háttámlával rendelkezik. Ennek köszönhetően a kapásra való több órás várás esetén sem fog fájni a háta. A merevített deréktála ugyanis hozzájárul a helyes testtartáshoz és lehetővé teszi, hogy a gerinc ülés közben valóban pihenjen.

A Delphin RS a legapróbb részletekig átgondolt. A háttámla kényelmesen és gyorsan a karfák eltolásával állítható. Ez az egyszerű, mégis megbízható rendszer lehetővé teszi a háttámla helyzetének állítását a székből való felállás nélkül! Anyaga bármilyen károsodásnak vagy szennyeződésnek ellenáll. Ha mégis sor kerülne rá, kefével és langyos vízzel kényelmesen és egyszerűen kitisztítható. És a legjobb a végére! A deréktámla hátsó része becipzározható, aminek köszönhetően 2 darab Delphin ARCTIC melegítőt tud belehelyezni. (NEM TARTOZÉK, KÜLÖN MEGRENDELHETŐ)

A hűvös éjszakák így nem jelentenek többé rémálmot, hanem kellemes tartózkodást a víz mellett melegített deréktáji résszel. A melegítők nem képezik a csomagolás részét. A szék hibátlan kivitele természetesnek számít!

Műszaki paraméterek:

- Terhelhetőség: 180 kg

- Ülőrész mérete: 52 x 52 cm

- Háttámla magassága: 70 cm

- Ülőrész magassága: 35–48 cm

- Tömeg: 6,6 kg

- Szállítási méret: 70 x 70 x 30

Ajándék 50 kg-os Demon Carp digitális mérleggel!

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 22

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts