FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Balzer Matze Koch Adventure Hybrid pergető orsó

Matze Koch német műcsalis teszthorgász nevével fémjelzett pergető orsó a Balzer cégtől. Melynél a ház anyaga Carbon - Nylon és alumínium (Hybrid). Így az orsó könnyű, de mégis rendkívül strapabíró...

További részletek

Balzer


37 990Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

Matze Koch német műcsalis teszthorgász nevével fémjelzett pergető orsó a Balzer cégtől. Melynél a ház anyaga Carbon - Nylon és alumínium (Hybrid). Így az orsó könnyű, de mégis rendkívül strapabíró lett. Finom zsinórfektető rendszerével tökéletes zsinór profil érhető el, ez segít a távolabbi ragadozók elérésében is.

Az orsó Hybrid testében 7db golyós, valamint 1db tűgörgős csapágy kapott helyet. Az orsó dobja alumíniumból készült, melyről a nagy átmérője okán zsinórunk súrlódás mentesen fut le, így műcsalijainkat extra távolságra is eldobhatjuk. A felkapó kar különleges alumínium anyagú, mely így erősebb, egyben könnyebb is lett.

A zsinór védelme érdekében csavarodásmentes zsinórvezető görgővel látták el, emellett a különlegesen kialakított rotor és az 5,8:1-es áttétel tökéletes zsinórprofilt hoz létre. Az orsó fékje a pergető orsóknál megszokott módon elől található és rendkívül finoman állítható. A hajtókar fémből készült, melynek végén duplon fogantyú található.

Jellemzői:

- Méret: 20, 30, 35, 40

- Csapágyszám: 7+1db

- Fékrendszer: elsőfékes

- Dob Anyaga: alumínium

- Áttétel: 5,8 : 1

- Súly: 275g

Zsinórkapacitás:

- 20: 0,20mm/140m

- 30: 0,25mm/135m

- 35: 0,28mm/140m

- 40: 0,30mm/185m

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 25

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts