FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Trakker Sanctuary Crib pontybölcső

A Trakker Sanctuary Eco Mat egy alapszintű, de még is kiváló minőségű, párnázott ponty matrac. A hihetetlenül könnyű és praktikus eszközt elsősorban általános horgászatokra, kisebb méretű...

További részletek

Trakker


36 990Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

A Trakker Sanctuary Crib nem más, mint egy hatalmas méretű, a halaknak tökéletes védelmet nyújtó, magas és vastag „falakkal” ellátott pontybölcső. Gumírozott, és párnázott, puha habszivaccsal bélelt belső része minden körülmény között maximálisan biztonságban és kényelemben tartja akár még a legnagyobb, 30 kg feletti pontyokat is.

Különlegességét képezi, hogy egy gyorsan száradó, strapabíró integrált réteggel is kiegészül, így a hosszú évek tartós használata során sem fog tönkremenni. Okos tervezésénél fogva szinte pillanatok alatt kisméretűre összehajtható, ez által könnyen és jól szállítható. Külső részén erős tépőzárakkal ellátott fedőréteg kapott helyet, amely minden esetben megvédi a halat a külső hatásoktól.

Az oldalfalakon elhelyezésre kerültek az úgynevezett mesh (merítőhálók, pontyzsákok anyaga) szellőzők is, amelyek biztosítják a felesleges víz elvezetését. Pontos varrási illesztésekkel, ízléses szürkészöld színben, húzózsinórral ellátott kompakt táskában kerül forgalomba.

A Trakker Sanctuary Crib pontybölcső jellemzői:

- Hosszúság: 115cm

- Szélesség: 60cm

- Belső szivacs magasság: 5cm

Sanctuary Range: a kíméletes bánásmód eszközeinek legújabb generációja.

A Sanctuary Range a Trakker Products 2013.-ban debütált termékcsaládja, amely lefedi a pontykímélő eszközök teljes palettáját. A kollekcióban megtalálhatók a mérlegelő zsákok és a pontymatracok, az alapoktól kezdve egészen a felső kategóriás termékekig.

A Sanctuary család tagjai kizárólag halbarát anyagból készültek egy rendkívül gyorsan száradó, réteggel kiegészülve.

Az új kiegészítők közül megemlítendő, hogy a Padded Mat a legendás hírű Aqutexx, (erős strapabíró és vízlepergető) anyagból készült, amely az angol cég saját fejlesztésű márkavédett terméke.

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 52

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts