FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Delphin Bronx rod pod

A Delphin Bronx rod pod egy matt fekete színű, négy lábú kompakt rod-pod. Könnyen szét és összeszerelhető, erős alumínium anyagból készült és extra erős műanyag alkatrészek felhasználásával...

További részletek

Delphin


11 790Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

A Delphin Bronx rod pod egy matt fekete színű, négy lábú kompakt rod-pod. Könnyen szét és összeszerelhető, erős alumínium anyagból készült és extra erős műanyag alkatrészek felhasználásával lett teljes.

Nagyon jó ár-érték arányú, lábai teleszkóposan állíthatóak, három horgászbot befogadására alkalmasak, menetes részei kompatibilisek minden ma kapható bottartóval és elektromos kapásjelzővel egyaránt.

Kivételesen könnyű, rendkívül stabil és sokoldalú. Az egyedülálló összecsukási rendszernek köszönhetően a Delphin BRONX egy kisméretű textiltokban is elfér, amely a horgászatra vezető úton minimális helyet foglal el. A szállítótok természetesen a csomagolás részét képezi. A rodpod alumínium profilokból készül rendkívül ellenálló ABS műanyagból gyártott csatlakozókkal.

Mindez a BRONX hosszú élettartamát és alacsony tömegét garantálja. Ez a rodpod azt bizonyítja, hogy egy minőségi és teljesen működőképes felszerelés is kapható rendkívül előnyös áron.  

Jellemzői:

- Tárolható botok: 3

- Állítható magasság: 40–75 cm

- Állítható hossz: 80–130 cm

- Tartók szélessége: 50 cm

- Anyaga: alumínium/ABS csatlakozók

- Szállítási méret: 80 x 20 x 5 cm

- Súly: 2,0 kg

- Hordtáskával szállítjuk

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 31

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik
Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts