FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

SBS Baits Flumino Soluble oldódó bojli

Szeretnél kipróbálni egy nagyon hatékony, de a legtöbb horgász által megfizethető csalit? Ha igen, akkor tegyél egy próbát az SBS Baits Flumino termékcsalád legújabb termékével!

További részletek

SBS Baits


1 990Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

Szeretnél kipróbálni egy nagyon hatékony, de a legtöbb horgász által megfizethető csalit? Ha igen, akkor tegyél egy próbát az SBS Baits Flumino termékcsalád legújabb termékével!

Az SBS Baits Flumino bojli várhatóan nagyon sok pontyhorgász kedvence lesz, hiszen alapját a már sokat bizonyított Flumino Groundbait jelenti, amelyet nagyon sok horgásztársunk használ eredményesen.

Természetesen olyan adalékanyagok is a mixbe kerültek, amelyeket az SBS előszeretettel használ más csalijainál is. Az SBS Baits Flumino bojli főzött változatát elsősorban az erős halállományú vizekre érdemes magunkkal vinnünk.

Fontos megjegyeznünk, hogy ezzel a bojlival rendkívül gyors eredményt érhetünk el, azonban a halak eltelhetnek vele egy idő után. A Flumino Ready-Made bojli az egynapos, vagy a pár órás horgászatok verhetetlen csalija. Ha igazán gyors eredményt szeretnél elérni, akkor válaszd az SBS Baits Flumino termékeket!

Kiszerelés: 1 kg

Méret: 20 mm

Típus: oldódó

Ízesítések:

- Pineapple (ananász)

- Squid & Octopus (tintahal és polip)

Figyelem! Horgászataink során fokozottan ügyeljünk az oldódó bojli helyes tárolására, védjük az esőtől és a párától, ellenkező esetben megindulhat az oldódási folyamat!

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 22

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts