FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Carp Academy Profi rod pod szett

Ha ezt a szettet választja, akkor egy strapabíró Carp Academy rod podhoz (hordtáskával együtt) és kettő darab Eurosignal elektromos kapásjelzőhöz jut, most a lehető legkedvezőbb áron!

További részletek

Carp Academy

Akció Akció!
15 900Ft.- (bruttó)

20 800Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

Ha ezt a szettet választja, akkor egy strapabíró Carp Academy rod podhoz (hordtáskával együtt) és kettő darab Eurosignal elektromos kapásjelzőhöz jut, most a lehető legkedvezőbb áron!

A Carp Academy rod pod jellemzői:

Univerzális alap rod-pod, amelyet három hagyományos horgászbot vagy bojlis bot stabil tárolására szolgál. Óriási előnye, hogy olyan helyen is biztos támasztékot nyújt botjainknak, ahol normál esetben egyetlen bottartót sem lehet leszúrni. Ilyenek a mólók, stégek és a kövezett partszakaszok. 45 fokban dönthető a váz, hosszúsága 70-120 cm között állítható.

A rod pod ekkor válik igazán nélkülözhetetlenné. Sokan azért idegenkednek használatuktól, mert tovább növeli az egyébként sem kevés horgászeszközök számát. Ez a rod pod szétszerelt állapotban minimális helyet foglal, akár a botzsákjában is elfér.

Egyszerű kezelhetőség, könnyed használhatóság jellemzi, alig 2 perc alatt összeállítható. Anyaga erősített cső, amelyen menetes réz-csatlakozások vannak.

A rod pod tartozékai:

- 1 db rod pod állítható hosszúságú lábakkal

- 2 db kereszttartó

- 1 db hordtáska

A szetthez tartozó 3 db Eurosignal elektromos kapásjelző tökéletesen megbízható, egygombos jelző, amivel a bekapcsolást és a hangerőállítást tudjuk elvégezni.

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 23

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts