FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Black Fighter feeder szett

A Black Fighter feeder szett tökéletes választás kezdő és haladó feedeerbotos horgászoknak. A szett alapja az IM8-as karbon anyagból készúlt Black Spider feederbot 3,6m-es hosszban. Ehhez a pálcához...

További részletek

Energofish

Akció Akció!
18 990Ft.- (bruttó)

27 200Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

A Black Fighter feeder szett tökéletes választás kezdő és haladó feedeerbotos horgászoknak. A szett alapja az IM8-as karbon anyagból készúlt Black Spider feederbot 3,6m-es hosszban. Ehhez a pálcához jól illeszkedik a Black Fighter Feeder nyeletőfékes orsó.

A bot és orsó mellett számos kiegészítőt tartalmaz ez a szetzt, melynek köszönhetően igazán jó választás!

A szett tartalma:

- 1 db Black Fighter 3,6m feederbot

- 1 db Black Fighter Feeder 5000 nyeletőfékes orsó

- 2 db szivacsos feeder bottartó fej

- 2 db menetes fém bottartó villa

- Távdobó etetőkosarak

- Black Fighetr csalizótüske

- Silicorn ízesített gumikukorica


Black Fighter 3,6m feederbot:

Kiváló univerzális feederbot, amely megbirkózik a legnagyobb pontyokkal, mégis kellően érzékeny a keszeg horgászatához. A gyártáskor felhasznált IM8-as karbon anyagnak köszönhetően a bot nagyon könnyű. A nagyobb terhelhetősége érdekében a nyélre és a középső tagra a lakk alá egy sűrű szövésű kevlár háló került. Az így kapott eredmény egy könnyű bot, mely kecses, könnyed megjelenése ellenére a végletekig terhelhető.

Médium dobósúlya, lágy, de felkeményedő akciója igazi élményhorgászatot eredményez.
Főzsinórként ajánlatos 0,20 mm- körüli vastagságút feltenni. A kimagasló mutatók mellé minden részletében tökéletes megjelenés párosul. Nyéltagja duplonnal osztott parafa, ami az esztétika mellett a kényelmes fogást is szolgálja.

Minden olyan horgásznak kitűnő választás ez a horgászbot, akik nem szeretnének több botot a vízpartra cipelni, azért, hogy a keszegek mellett a nagyobb pontyokat is szákba tudják terelni.

Black Fighter Feeder nyeletőfékes orsó:

A ponty és békéshal horgászatra specializálódott, legendás Carp Expert család minden igényt kielégítő feeder orsója. Az optimális működést 5.2:1-es áttétel, dupla hajtókar, kiegyensúlyozott meghajtás és precíz hátsó fékrendszer garantálja. Az igényes megjelenés és esztétikum mögött komoly, 6 golyóscsapággyal és tűgörgős visszaforgás-gátlóval ellátott belső szerkezet óramű pontossággal végzi a dolgát.

A kellően masszív karbon ház, stabilan tartja a belső szerkezetet, melynek fém öntvény elemei és acél tengelye időtállóságot biztosít számunkra. A fém dobnak köszönhetően akár fonott zsinórral is használhatjuk, mely a nagy keménységű zsinórvezető görgőbe sem fog belevágni.

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 36

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts