FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

SBS Baits All In Flumino Box 1500g

SBS Baits All In Flumino Box, világrekorder termékek! Kovács Zoltán és az SBS Szi-Ko Team ennek a csali kombinációnak köszönhetően terelt szákba 1415,04 kg halat a II. Móri Nemzetközi Pontyfogó Kupán.

További részletek

SBS Baits


2 990Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

SBS Baits All In Flumino Box, világrekorder termékek! Kovács Zoltán és az SBS Szi-Ko Team ennek a csali kombinációnak köszönhetően terelt szákba 1415,04 kg halat a II. Móri Nemzetközi Pontyfogó Kupán.

A doboz egy komplett összeállítást tartalmaz.

A csomagban 1 kg Flumino Groundbait etetőanyag, 500 ml Flumino Groundbait Mixer folyadék, 2 tasak 10 mm-es Flumino Pop Up horogcsali (nem teljesen azonos a külön is kapható Flumino Pop Up csalival, mert ez jobban lebeg), és 2 db 2 ml-es Concentrated Flavours aroma található.

Fontos megjegyeznünk, hogy a tesztelések alatti kiemelkedő eredményeket a dobozban található összes csali egyidejű használatával sikerült elérni. A másik fontos tapasztalat az, hogy nem minden esetben könnyű megtalálni azt az ízkombinációt ami működik, de ha megtaláltuk, akkor hihetetlen gyorsan képes adni a halat.

A termék kiválasztását az 500 ml-es folyadék ízesítése dönti el, amelyből 2 hideg és 2 meleg vízre való szerepel a kínálatban. A többi csali állandó a csomagban. Az etetőanyag elkészítése rendkívül egyszerű. Keverjük össze az 1 kg por alakú etetőanyagot az 500 ml folyadékkal. Tökéletes állagú gombócokat kapunk, melyet etetőkosárba, pasztaólomba, vagy PVA hálóba is tölthetünk.

Ezután fűzzük fel az ananász, vagy tintahal és polip ízesítésű lebegő horogcsalit a hajszálelőkére, majd az 2 ml-es, azonos ízesítésű aromából cseppentsünk rá 1–2 cseppet, és készen is vagyunk a csalizással. Ha az egyik horogcsali nem működne valamilyen okból, úgy ne vesztegessük az időnket, fűzzük fel a másik ízesítést!

A csomagban pontosan ezért, azaz a variációk sokrétűsége kedvéért szerepel 2 féle ízű Pop Upcsali. A dobozban található összes csalinak van egy közös tulajdonsága: mindegyikük erőteljes táplálkozási reakciót vált ki a halakból, együttes használatukkor azonban ez a reakció még sokkal intenzívebben jelentkezik.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy mivel ért el világrekord fogást az SBS Szi-Ko Team, akkor válaszd az All In Flumino Boxot!

Kiszerelés: 1500g 

A doboz tartalma:

- 1 kg Flumino Groundbaits 

- 500ml Flumino Groundbaits Mixer (Ízesítés: Match Special Cranberry N- Butyric Acid Pineapple)

- 12db Flumino Pop Ups 10mm (Pineapple, Squid & Octopus)

- 2x2 ml Concentrated Flavours (Pineapple, Squid & Octopus)


Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 22

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts