FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

ThermaCELL szúnyogriasztó készülék

A vezeték nélküli ThermaCELL szúnyogriasztó készülék könnyü és hordozható, egy tökelétes társ a kempigezésre, a vadászatra, a horgászatra, a kertészkedésre és kinti munkára egyaránt.

További részletek

ThermaCELL


11 990Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

A vezeték nélküli ThermaCELL szúnyogriasztó készülék könnyü és hordozható, egy tökelétes társ a kempigezésre, a vadászatra, a horgászatra, a kertészkedésre és kinti munkára egyaránt.

A csomag tartalma:

- 1 db szúnyogriasztó készülék

- 1db szúnyogriasztó patron

- 3 db szúnyogriasztó lap

Jellemzői:

- a szúnyogoknak a 98%-át elriasztja 

- egy 5m x 5m-es szúnyogmentes területet biztosít

- kisméretü, áramforrás-mentes, hordozható készülék 

- szagtalan 

- rendkívüli hatékony alternatíva a krémekre és spray típusú riasztószerekre, amelyeket a bőrre kell tenni (nem vált ki gyermekeknél sem allergiás reakciókat)

- az USA hadserege számára tesztelt és az Environmental Protection Agency által engedélyezett hatóanyag

- jelenleg is használják Irakban, Kuwaitban és Afganisztánban

A 12 órás készlet megvásárolható itt

A 48 órás készelt megvásárolható itt

Vásárlói vélemény: "...és tényleg elriasztja őket!"

A ThermaCELL Mosquitos szúnyogriasztó egy kb. 25 négyzetméteres szúnyogmentes területet biztosít bármilyen szabadidős tevékenység esetén, legyen az vadászat, horgászat, de a kempingezők is előszeretettel használják. A rovarriasztó készülék könnyű, áramforrásmentes és hordozható.

Az összes ThermaCELL No Mosquitos szúnyogriasztóhoz ugyanolyan utántöltő csomag használható. Egy palacknyi folyékony gáz 12 órán keresztül, egy riasztólapocska 4 órán át használható. Az utántöltő csomag hosszú időn keresztül tárolható, és mind a megkezdett gázpalackot, mind pedig a riasztólapot nyugodtan a készülékben hagyhatjuk (hűvös, száraz helyen tárolandó).

Miután szakaszosan üzemeltethető riasztóról van szó, nem kell egy lapocskát azonnal elhasználni. Például ha esténként csak egy órán keresztül tart a szúnyoginvázió, a készülék akármikor kikapcsolható, s egy lapocska így négy estére elegendő.

A lapocskában található szintetikus hatóanyag neve D-Allethrin, mely egy természetes inzekticidnek, a Pyrethrin-nek felel meg (melyet egyébként a krizanténból vonnak ki!)

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 45

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts