FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

ICC nagyméretű pontyzsák 120x85cm

Az ICC biztonsági zipzáras nagyméretű pontyzsákja, amely kiválóan alkalmas a kifogott hal(ak) biztonságos tárolására, életben tartására. A zsák zipzárja erős, könnyen kezelhető, a zsák bezárását...

További részletek

ICC


7 190Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

Az ICC biztonsági zipzáras nagyméretű pontyzsákja, amely kiválóan alkalmas a kifogott hal(ak) biztonságos tárolására, életben tartására. A zsák zipzárja erős, könnyen kezelhető, a zsák bezárását követően a zipzár fogantyúja beakasztható a zsákon elhelyezett műanyag karabínerbe, ezáltal kizárjuk annak lehetőségét, hogy bármilyen körülmény kapcsán visszanyíljon és halunk idő előtt kiszabaduljon.

A zsák egy három méteres zsinórral válik teljessé, amelynek segítségével a sekélyebb partokon is kellő mélységbe tudjuk engedni az eltárolásra szánt halat. A zsákon elhelyezett műanyag akasztót, valamint a zsinóron elhelyezett karabínert pillanatok alatt összekapcsolhatjuk és már mehet is a bezsákolt hal a vízbe. A vízben és a parton való könnyebb kezelés érdekében két darab fül került elhelyezésre a zsák közepén.

A zsák fekete színű erős, de rendkívül rugalmas sűrű szövésű microhálóból készül, mérete 120x85 cm. Igényes, fekete színű vízlepergetős tároló tasakban szállítjuk!

Méret: 120x85 cm

Anyaga: Sűrű szövésű microháló

Tartalom:

- Vízlepergetős tároló tasak

- Pontyzsák (120x85cm)

- Zsinór (3méter)

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 25

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts