FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

ET Outdoor Lucky Laker Wifis halradar

ET Outdoor Lucky Laker Wifis halradar, amely a modern technológiát képviseli a horgászatban. Hatótávolsága 50 és 100 méter között van.

További részletek

Energofish

Akció Akció!
39 990Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

ET Outdoor Lucky Laker wifis halradar akár a 100méteres távolságban is közvetíti számunkra a meder viszonyokat és a halak mozgását, jelenlétét.

Ha szeretne egy komplett halradart egy kiváló minőségű szonárral amit csatlakoztatni tud az okostelefonjához vagy akár a tabletéhez, akkor a megoldás a Lucky Laker wifis halradar!

A jel 100méterig lett felerősítve, így a legáltalánosabb távolságig tudjuk használni radarunkat. Az USB csatlakozásánál dugjuk bele készülékünkbe, kapcsoljuk be a radarunkat, kapcsolódjuk rá a szonárra és a szerkezet bevetésre készen áll. Egyes telefonokhoz, tabletekhez átalakító szükséges, a szett ezt nem tartalmazza!

Voltak próbálkozások a vezeték nélküli halradarok átültetésére okostelefonra, de a bluetoothos megoldás miatt a kapcsolat nem volt megbízható és a hatótávolság is kicsi volt. Így a megoldás a wifi kapcsolat lett. Ezeket a készülékeket már jelerősítővel szerelték, hogy a kapcsolat folytosnos legyen és a távolságot is megnövelték majdnem duplájára!

Első lépésben töltsük le okostelefonunkra, vagy tabletünkre a szonárhoz kapcsolódó alkalmazást, melyet hitelesítés után már használhatunk is. Ehhez írjuk be az alkalmazások áruházába, hogy "wifi fish finder 5.0"  A szonárt juttasuk a feltérképezni kívánt vízterületre. Ennek legegyszerűbb módja, a horgászbottal történő bejuttatás. Érdemes hosszú botot és erős zsinórt használni, hogy nagy távolságba, könnyen tudjuk bejuttatni szonárunkat a kiszemelt helyre. A bejuttatás pillanatában várjuk meg a jelet és egyenletes tempóval becsévézve láthatjuk a vízben lévő halakat vagy mederviszonyokat. A képernyőnk felbontásának függvényében igen részletes képet kapunk a meder anyagáról, összetételéről ide értve az akadók elhelyezkedéséről.

Rengeteg beállítási lehetőség áll rendelkezésünkre, úgy mint az érzékenység, a megjelenítés színe, vagy a vízhőmérséklet. Látható a jeladó töltöttségi szintje, belenagyíthatunk a részletekbe, így számos olyan tulajdonsággal, ami a komoly halradarokra jellemző.

Hatótávolság: 50 -100 méter között

IOS és Android platfor támogatott

Mélység tartomány mérés: 60cm-től 45méterig

A szonár látószöge: 90 fok

Tölthető akkumulátor, mely 5 óra működést ad teljesen feltöltött állapotban.

Tartozékok: autós töltő, töltőkábel, hálózati adapter, neoprene hordtáska, 2-2 fedél, nappali és éjszakai horgászathoz.

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 23

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts